ΕΤΑΙΡΙΑ

 

 

Η Trident Cars Α.Ε ιδρύθηκε το 1990 για να αντιπροσωπεύσει στην Ελλάδα την Maserati για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας. Εν συνεχεία το 1991, η θρυλική εταιρία Lotus μας εμπιστεύτηκε την εκπροσώπηση της στην Ελλάδα.

Την εποχή εκείνη στις αρχές της δεκαετίας του 90, ο χώρος του αυτοκινήτου γνώριζε μεγάλη άνθιση. Ονόματα όπως Buggati, Detomaso, Pagani  και Ferrari ήταν στην ημερήσια διάταξη και όλα αυτά εκτυλισσόταν σε μία και μόνο πόλη την γνωστή Modena στην Ιταλία.

Τα στελέχη αυτών των μεγάλων ονομάτων ταξίδευαν απο την μία στην άλλη απο αυτές τις εταιρίες και μαζί τους βεβαίως ακολούθησε και η Ι στορία της Trident.

Έτσι το 1992, η Buggati κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό με το ξακουστό μοντέλο για την εποχή του 100 GT. Παράλληλα, η Trident κέρδισε την Buggati στην Ελλάδα που αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία της εταιρίας μας. Επόμενο επίτευγμα της Trident ήταν η Lamborghini που έμελε στο μέλλον να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του υπεραυτοκινήτου όπως βλέπουμε σήμερα.

Οι μάρκες που μέχρι σήμερα μετά από σχεδόν 30 χρόνια, η εταιρία μας συνεχίζει πιστά να εκπροσωπεί στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, με τα ίδια ακριβώς βασικά στελέχη απαράλλακτα από την ίδρυση της.

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο εξειδικευμένο τομέα του σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων.