SparkTheNext: Νέο Maserati Ghibli Hybrid

Modena, 02  Ιουνίου 2020 – Η καινοτομία υπήρξε πάντα μούσα για τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της Maserati: όλα ξεκινούν με μια σπίθα – μια λάμψη λαμπρότητας που πιάνει, καίει, μεγαλώνει.

Ο φυσικός κόσμος είναι γεμάτος στιγμές όπου ένας  σπινθήρα εξελίσσεται σε κάτι νέο – μια στιγμή όπου ο υβριδισμός ενεργεί ως καταλύτης για την αλλαγή και αποκλίνουν και συνδυάζονται διαφορετικά στοιχεία; συναντιούνται  και αναμιγνύονται;  συνδιάζονται  και εξελισσόνται;  δημιουργώντας κάτι καλύτερο από πριν.

Από την ίδια έμπνευση προέρχεται το νέο Ghibli Hybrid: το πρώτο σε μια σειρά νέων οχημάτων στην πρωτοπορία μιας νέας εποχής για τη Maserati.

Η τρισδιάστατη υπογραφή γίνεται ένας κεραυνός, διοχετεύοντας την ενέργεια από την ατμόσφαιρα και  εγχύοντας τη  με το DNA του ιστορικού Master of Italian Engineering – ξεκινώντας το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της  Maserati: ο πρώτος υβριδικός κινητήρας στην ιστορία της μάρκας όπου η καινοτομία και η τεχνολογία συναντώνται με την αυτοκινητοβιομηχανία υψηλής απόδοσης, οδηγώντας την Maserati με τόλμη να προχωρήσει προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Προκάλεσε περιέργεια;

 

#SparkTheNext

 

 

 

Maserati S.p.A.

Η Maserati παράγει μια πλήρη γκάμα μοναδικών αυτοκινήτων με εκπληκτική προσωπικότητα, άμεσα αναγνωρίσιμη οπουδήποτε. Με το στιλ, την τεχνολογία και τον εντυπωσιακό αποκλειστικό χαρακτήρα τους, απολαμβάνουν τα πιο απαιτητικά, απαιτητικά γούστα και υπήρξαν ανέκαθεν σημείο αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πρεσβευτές αυτής της κληρονομιάς είναι η ναυαρχίδα Quattroporte, το σπορ sedan Ghibli και το Levante, το πρώτο SUV του Maserati. Μια ολοκληρωμένη γκάμα, με βενζινοκινητήρες και κινητήρες ντίζελ, πίσω και τετρακίνηση, τα καλύτερα υλικά και εξαιρετική μηχανική. Μια παράδοση επιτυχημένων αυτοκινήτων, καθένα από αυτά επαναπροσδιορίζει αυτό που κάνει ένα ιταλικό σπορ αυτοκίνητο όσον αφορά το σχεδιασμό, την απόδοση, την άνεση, την κομψότητα και την ασφάλεια.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*